Project Yoko breed gesteund door blindenfondsen

Normal a7be175062b5b9081cf58edeba7e7f5fd167649f
22-03-2021 | 00:00

Erg goed nieuws! Buiten de grote steun die wij hebben mogen ontvangen van meer dan 170 donateurs, hebben ook de grote blinden- en slechtziendenfondsen toegezegd het project Geleidehond Yoko te zullen ondersteunen. Wij willen bij dezen Bartimeus Fonds, het LSBS, Rotterdamse Stichting Blindenbelangen, Stichting Blindenhulp, Stichting Blinden-Penning en Novum in het bijzonder zeer hartelijk bedanken. Het is voor ons een grote eer dat het belang van dit project breed gedragen wordt binnen de blinden- en slechtziendenwereld. 

Dankzij deze steun en de donaties van onze donateurs wordt Geleidehond Yoko een bijzonder project met een groot bereik en hopen wij heel veel mensen op een leuke en laagdrempelige manier te kunnen informeren over het leven als slechtziende met een geleidehond.

Particulieren en overige organisaties/bedrijven kunnen het project Geleidehond Yoko ook nog steeds steunen! Deel dit bericht gerust op social media! Onze dank is zeer groot. 

Hartelijke groet,

ook namens Annemiek van Munster

Stichting Zicht in Zicht

Ps Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de realisatie van het project Geleidehond Yoko. Check https://www.facebook.com/GeleidehondYoko en blijf op de hoogte!